Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.
20-21 березня 2019 р. Відбулася галузева конференція для харчової промисловості – "Український харчовий тиждень – UA.FOODWEEK". Окрім корисного інформаційного наповнення, захід був цікавий форматом проведення.
20 березня паралельно виступи проходили у 2-х секціях: "М'ясо" та "Снеки". Фахівці компанії "JANUARY.UA" відвідали захід, щоб дізнатися про тенденції розвитку харчової промисловості України.
21 березня працювало вже 3 секції: "М'ясо", "Снеки" та "Хліб" та саме у третій секції керівник відділу бізнес–аналізу компанії "JANUARY.UA" Тугаєва Ольга виступала з доповіддю "Автоматизація зі смаком свіжого хліба". Фахівці компанії "JANUARY.UA" добре знайомі з особливостями автоматизації в харчовій промисловості, тому що виконали впровадження у багатьох провідних компаній галузі. Один із проєктів зараз перебуває в активній стадії впровадження, проходить 2-й етап комплексної автоматизації ERP-системи BAS ERP на кондитерській Дружківці.
Дізнатись про те, як нова українська ERP-система комплексно вирішує всі завдання для підприємств харчової промисловості, від регламентованого обліку до контролю рецептурних норм, від обліку ремонтів до підключення обладнання у роздрібних точках, можна послухавши виступ:
Отримати більше інформації про можливості автоматизації, підібрати оптимальну саме для вашого бізнесу програму, замовити демонстрацію в нашому чи Вашому офісі можна у наших менеджерів за телефоном 044-200-02-01 або заповнивши форму на сайті.